Reiger
In het oude Egypte staat de reiger symbool voor de vernieuwing van het leven. De reiger woont immers langs de levens gevende Nijl en hij vliegt landinwaarts bij de grote overstromingen die vruchtbaarheid brengen. De reiger heeft bovendien een groot aanpassingsvermogen is doelgericht en trefzeker.

Slak
De slak is een positief symbool, het staat voor de maan en de regen. Het vertegenwoordigt de groei en de gelijkmatige beweging. De slak is ook een symbool van opstanding. Een wijngaardslak sluit zich in in een huisje en komt na een winterse kou of droogte weer tevoorschijn door het open te breken. Staat ook voor volharding en vastberadenheid.

Pauwenveren
Zijn een symbool voor wederopstanding, onsterfelijkheid en wijsheid.

Lotus
De lotus symboliseert de toegang naar het universum, het blad van de lotus is symbool van de vruchtbaarheid, de bloem is symbool van de moederschoot.

kikker
o.a. symbool van vruchtbaarheid, wederopstanding, lang leven en rijkdom

Turkoois
De Turkoois bevordert harmonieuze gevoelens en gedachten. Geeft rust bij prikkelbaarheid en geestelijk onevenwicht.

Zeemeeuw
De zeemeeuw kan zowel in het water als in de lucht goed functioneren. Het water staat hierbij voor het gevoelsaspect, de lucht voor het verstand. De zeemeeuw verbindt gevoel en verstand en geeft er het aspect van vrijheid aan.

Libelle
Symbool voor zomer en instabiliteit, beweeglijkheid, alertheid en bovenaardse etherische schoonheid.

Leatherback
De Leatherback schildpad is de grootste
waterschildpad op aarde.
Schildpad is een symbool voor bescherming

Phalaenopsis
Een vlinderorchidee, symbool van liefde en schoonheid

Ohm
Over het Ohm teken bestaan veel verschillende verhalen. Ohm zou het eerste geluid zijn van de schepping, de adem die bij het woord hoort. Ook zou het Ohm teken staan voor een heilige lettergreep uit het hindoeïsme en boeddhisme en dan vooral uit gebeden.
Het Ohm teken symbool staat voor eeuwigheid, oneindigheid en het universum.

Kaketoe
Nieuwsgierig, vriendschappelijk, elegant, sierlijk, zachtmoedig en verstandig.
Schreeuwen, erg gevoelig. Sociaal, luidruchtig. Zorg voor de familie en de jongeren om je heen.
Versterkt de banden in je relaties.

Kolibrie
De kolibrie moedigt je aan om de schoonheid, de perfectie van het leven te zien, precies zoals het is. Omarm het leven en het zal jou omarmen. Vier het leven en elke ervaring zal vreugde van groei met zich meebrengen.
Vertrouw het leven en je zult de magie ervan leren kennen. Het komt niet goed, het is al goed.

Kat
De kat is symbool
van magie en mysterie

Orka
De zwaardwalvis of orka is een dier met een belangrijke symbolische betekenis in de Nazca-cultuur. Het dier staat symbool voor moed. Nazca-krijgers worden vaak afgebeeld als zwaardwalvis met hoofden die aan het lichaam zijn bevestigd. De zwaardwalvis werd eerst simpel afgebeeld, maar later steeds gecompliceerder.

Arend
De arend is de koning der vogels. Hij symboliseert kracht en macht.