profielmet merk

Switch to English

Leuk dat je op mijn site bent en iets over mij wilt weten.

Ik ben Marian Severin.
Ik werk in de lucht en woon in Barendrecht.
Ik vind het heerlijk om geboortemandala’s te schilderen. Ik doe dat al meer dan 20 jaar.
Ik heb mijn hele leven al geschilderd en allerlei technieken uitgeprobeerd, maar sinds mandala’s op mijn pad kwamen is dit een verslaving geworden die niet meer uit mijn leven weg te denken valt.

Het begon toen ik van een lieve vriendin een heel bijzondere mandala kreeg voor mijn verjaardag. Deze was getekend door Beika Kruid, die werkelijk schitterende mandala’s maakt. Ik was meteen enthousiast en wilde dit ook eens gaan proberen. Bij mijn bezoek aan Beika heb ik 2 cursus boekjes gekocht en ben diezelfde week nog aan de slag gegaan. 
Ik ben ervan overtuigd dat het krijgen van een mandala al iets positiefs teweeg brengt en voor mij was dit de aanzet om ze zelf te maken. Dit opende een weg vol nieuwe (positieve) ervaringen en contacten.
Ik schafte goed papier aan, een passer etc. en begon… Al snel voelde ik dat ik iets anders wilde . Ik had nog een aantal doeken staan en ben begonnen met het schilderen van mandala’s op doek. Later ben ik toch ook weer mandala’s met potlood en inkt gaan maken.  Ik ben blij dat ik mijn eigen stijl hierin heb gevonden.
Ik wens je veel plezier en inspiratie toe bij het bezoeken van mijn website. Voel je vrij om je vragen en/of opmerkingen te mailen aan mij.